Theo voor mannen - Zonen09
Eenheidsprijs:
€ 18.00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Nog 1 beschikbaar.

Theo is een naaipatroon voor een klassiek, getailleerd hemd voorzien van een kraag met aparte staander, en rugpas. In het patroon en de handleiding is de keuze voorzien tussen een rugplooi en rugnepen, korte en lange mouwen met polsboord en klassieke of Amerikaanse mouwsplit, een moderne, standaard- en retrokraag, een opgestikt borstzakje en gebiesd zakje, klassieke knoopsgaten en gepassepoileerde knoopsgaten. Daarnaast wordt ook een versie van Theo aangeboden waarbij je op een creatieve manier met een stoffencombinatie naar keuze werkt.

Het patroon Theo voor mannen bevat 16 maten: de standaard maten 46 (borstomtrek 92 cm) tot en met 60 (borstomtrek 120 cm) plus het succesrecept van een small maat tegenover iedere standaard maat. Daarnaast krijgen jullie ook de mogelijkheid om elk van die maten te verlengen/verkorten aan de hand van de kniplijnen die verwerkt zitten in de relevante patroondelen.

Nieuw bij deze Theo voor mannen is dat er op de Zonen 09 site een gratis handleiding gedownload kan worden waarin besproken wordt hoe je het patroon eenvoudig kan aanpassen bij bepaalde pasproblemen zoals een buikje, afhangende schouders, ...
Merk: Zonen 09

Meer afbeeldingen