Stofwijzer - stofopzolder
Eenheidsprijs:

Normale prijs: € 9.50

** Special Price ** € 5.70

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Je koopt soms stoffen gewoon omdat je hopeloos verliefd bent op de print? Juist! Maar eigenlijk weet je niet altijd goed wat je ermee kan maken... Of omgekeerd, je wil iets maken: een jurk, rok, bomber, ... maar weet niet welke stoffen hiervoor geschikt zijn. Doubt no more! Wij maakten een overzicht van elk kledingstuk en welke stoffen geschikt zijn om dit kledingstuk te maken. Meer nog! Bij de verschillende keuzes vermelden we ook het effect van je keuze!


Daarom dus deze handleiding die je helpt om voor elk project de juiste keuze te maken. Vanaf nu geen mislukkingen meer! Een stofwijzer waar je wijzer van wordt ;) Meer info en duidelijke video's over stoffen? Deze vind je via www.vertelmijallesoverstoffen.be.


De stofwijzer is een handig formaat die mee kan in de handtas naar de stoffenwinkel of in je naaikoffer wanneer je twijfelt of een aantal tips nodig hebt!


Noot van de redactie: de foto's geven de look en feel weer van de stofwijzer, maar geven zo weinig mogelijk informatie prijs. De stofwijzer is echter veel uitgebreider dan wat je op deze foto's kan zien, dit om namaak te voorkomen.

Meer afbeeldingen