Stofopzolder is zowel een online shop als een fysieke winkel te Roeselare.

Met het begin van het nieuwe schooljaar kondigen wij het einde aan van onze winkel. Wij gooien ons in een nieuw avontuur waarover binnenkort meer, maar vanaf nu dus mag ALLES WEG met mooie kortingen!
Onze fysieke winkel gaat niet meer open, de uitverkoop loopt volledig via onze online webshop. We doen nog een twee-tal keer de winkel open waarvan de eerste keer op zaterdag op 21 september. Om de klanten die vooral naar onze fysieke winkel kwamen nog eens live te zien en samen nog ééntje te drinken ;) Tijdens de uitverkoop kan je blijven bestellen en ophalen, alle afhalingen zijn via Bakkerij Davalie in de Noordstraat te Roeselare.
Vanuit de grond van mijn hart: bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Het was fijn om jullie als klant te hebben, af en toe een mailtje of een smsje te krijgen met prachtige creaties. Vaak ook een foto van naaistruggles en ontembare naaimachines. The real life zeg maar ;) Heel veel hartverwarmende 'reviews' te mogen lezen en af en toe leuke feestjes en workshops te kunnen organiseren ;) It was a blessing.
Liefs
Liesbeth

Onze coördinaten:

Stofopzolder
Iepersestraat 199
8800 Roeselare
--> Je gaat langs ons huis door de donkergroene poort naar het rode, oude bedrijfsgebouw achteraan. There it is!
Je kan ons contacteren via mail:
info@stofopzolder.be
(+32) 051 40 58 14
btwnr: BE0811.651.359