Once Upon a Party - Iene Miene
Eenheidsprijs:
€ 19.50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Nog 1 beschikbaar.

"Once Upon a Party" is een mix & match patroon waarmee je zelf je eigen mini-jurkencollectie kan samenstellen. Met 4 bovenstukken en 6 verschillende rokdelen zijn de mogelijkheden talrijk. Niet enkel maar extra opties dus, maar minstens 6 totaal verschillende stijlen, waarbij zeker ook gedacht werd aan de prille tieners. En of je nu kiest voor sober of juist voor 'the full option', het resultaat zal een tijdloos jurkje zijn, sierlijk in al zijn eenvoud en met ruimte voor je eigen creativiteit, want net als bij de andere patronen is dit waar bij Iene Miene naar gestreefd wordt.

Alle jurkjes hebben een feestelijke toets en het patroon bevat heel wat tips om je jurkje net dat tikkeltje meer te geven. Ideaal dus voor wie zelf aan de slag wil voor communie- of lentefeest, huwelijk, tuinfeest, babbyborrel, ... of ook gewoon voor elke dag, want is niet elke dag een klein beetje feest?!

Het patroon omvat de maten 92 tem 164 digitaal uitgetekend en is voorzien van een uitgebreide en met foto's geïllustreerde handleiding waardoor dit patroon ook voor naaisters met weinig ervaring haalbaar is. De papieren handleiding zit niet bij het patroon aangezien deze 77 pagina’s telt. Ze kan wel via een code, die bij het patroon zit gedownload, worden.
Merk: Iene Miene