La maison victor - Jurken 2
Eenheidsprijs:
€ 29.99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Hét favoriete kledingstuk om zelf te naaien is en blijft de jurk. In elke editie van het magazine La Maison Victor vind je ten minste één nieuw jurk patroon.

De ontwerpen van La Maison Victor zijn niet alleen eigentijds, maar ook tijdloos. De Lora, de Flo, de Pearl, de Solange, ... zijn inmiddels klassiekers geworden en vaak zijn ze ook niet meer als los patroon te verkrijgen.

In dit tweede boek van La Maison Victor vind je ze allemaal: 15 jurken die in elke garderobe passen en die je telkens opnieuw wil maken in een nieuwe stof. Laat je inspireren door de prachtige foto's waarbij alle details van het ontwerp worden belicht. De heldere werkbeschrijvingen en de patronen op ware grootte zorgen ervoor dat je alle jurken gemakkelijk zelf kunt maken. Maat 34 tot 56

La maison victor verzamelde de 15 mooiste jurken uit haar collectie en een bijpassend jasje dat nooit eerder in het magazine stond. Laat je betoveren door eigentijds en Belgisch design, stijlvol in al zijn eenvoud. Naast prachtige foto's en heldere werkbeschrijvingen vind je in dit boek alle patronen op ware grootte, van maat 34 tot 56.
Welke modellen staan er in dit boek?
- Jewel jurk
- Eden jurk
- Flo jurk
- Florence jurk
- Gerda jurk
- Hanna jurk
- Harriet jurk
- Imani jurk
- Lola jurk
- Lora jurk
- Pia jurk
- Pearl jurk
- Solange jurk
- Wanda jurk
- Steph jurk


OPGELET! Wij zijn geen boekenwinkel. Wij bieden deze boeken aan als service naar onze klanten. Een boek dat samen gekocht wordt met stoffen kan heel mooi en zacht ingepakt worden voor de zending. Boeken apart is delicater ter verzending.

Meer afbeeldingen