Billie - Zonen09
Eenheidsprijs:
€ 20.00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Billie is een all-round patroon waarmee kinderen gedurende zo goed als de volledige jeugdjaren van T-shirts voorzien kunnen worden. En dat met steeds wisselende details. Doorheen de handleiding worden allerlei opties aangereikt en leer je meer over het werken met rekbare stoffen en de verschillende manieren om T-shirts af te werken.

In het patroon en de handleiding zijn korte en lange mouwen voorzien in zowel raglanmodel als het klassieke model. Bij dat klassieke model krijg je de keuze tussen een ronde hals, een V-hals en een enveloppehals. Ook zitten in dit patroon en de handleiding extra’s voor het voorpand verwerkt, zoals een nep knopenpat, een zakklep en een zakje.

Het patroon Billie bevat 34 maten: de standaard maten 80 (1 jaar) tot en met 176 (16 jaar) plus ons succesrecept van een small maat tegenover iedere standaard maat. Daarnaast krijgen de klanten ook de mogelijkheid om elk van die maten te verlengen/verkorten aan de hand van de kniplijnen die verwerkt zitten in de relevante patroondelen.
Merk: Zonen 09

Meer afbeeldingen